Postanite DOG-PARTNER

Spirit_dog_partner

Za samo 99 kuna mjesečno pružite bolji život svojem odabranom virtualnom ljubimcu.

Nemate uvjeta za udomljavanje psa? Niste u mogućnosti aktivnije sudjelovati u radu Udruge? Nema problema, za Vas smo osmislili DOG-PARTNER program koji će Vam omogućiti brigu o ljubimcu u virtualnom obliku.

Za samo 99 kuna mjesečno možete postati DOG-PARTNER jednog od Spiritovih štićenika. Posjetite http://www.udruga-spirit.hr/hr/adopt_an_animal/dogs/ i odaberite svojeg virtualnog ljubimca.

Sljedeći korak je da izvršite uplatu na žiro račun udruge 2484008-1104087897 s namjenom: Dog-PARTNER i ime psa kojeg ste odabrali (u poziv na broj stavite 01 + OIB ili 99+prazno).

Treći korak je da na e-mail info@udruga-spirit.hr pošaljete potvrdu uplate, svoje osobne podatke i ime odabranog psa. Vaše ime i prezime bit će objavljeno na profilu psa te ćemo Vam link poslati ubrzo nakon zaprimljene uplate i objave. Vaša obaveza u programu Dog-partner je pružanje mjesečne podrške odabranom ljubimcu u razdoblju od najmanje tri mjeseca, a ukoliko Vašem dog-partner psu za vrijeme trajanja partnerstva pronađemo trajan dom, bit ćete kontaktirani radi odabira drugog psa za partnerstvo.

Uplatom mjesečnog iznosa, pomažete Spiritu da se brine za psa kojeg ste odabrali, podmirujući jednim dijelom mjesečne troškove za njegovu hranu, eventualne medicinske potrebe i ostale potrepštine.

Hvala Vam što ćete sudjelovanjem u ovom programu svojem odabranom virtualnom prijatelju pružiti brigu koja mu je neophodna, a nama pomoći da mu je, zahvaljujući Vašim mjesečnim financijskim donacijama, pružimo na bolji način od dosadašnjeg.

Ažurirano: 19.09.2010