Aukcije

Aukcije_logo1

Kupnjom predmeta na aukcijama Udruge Spirit pomažete naš rad, te sudjelujete u zbrinjavanju napuštenih i izgubljenih životinja.

Mislite li kako štedite prilikom kupnje putem oglasnika? A jeste li uzeli u obzir iznos novca koji potrošite zovući prodavače i slušajući dok Vam oni objašnjavaju što to uopće prodaju! Kada to uzmete u obzir, ne preostaje vam no posjetiti online aukcijski site www.aukcije.hr - kupnja na aukcijama je ipak daleko ugodnija i jeftinija. To će vam rado potvrditi i 38.000 članova koji u ovom trenutku nude 115.000 raznih predmeta i to s početnom cijenom već od 1 kn. Pridružite im se!

Ne zaboravite da kupnjom predmeta na aukcijama Udruge Spirit pomažete naš rad, te sudjelujete u zbrinjavanju napuštenih i izgubljenih životinja - link.

Ažurirano: 08.12.2009