Monika Potočki (president) Animal Protection Association "Spirit"
Phone: +385 1 2002 711 Cellular: +385 95 87 17 053 Giro account: 2484008-1104087897 (Raiffeisen bank) IBAN: HR87 2484 00811040 87897 SWIFT code: RZBHHR2X

The Rainbow Bridge

Aukcije

Aukcije_logo1

Kupnjom predmeta na aukcijama Udruge Spirit pomažete naš rad, te sudjelujete u zbrinjavanju napuštenih i izgubljenih životinja.

Mislite li kako štedite prilikom kupnje putem oglasnika? A jeste li uzeli u obzir iznos novca koji potrošite zovući prodavače i slušajući dok Vam oni objašnjavaju što to uopće prodaju! Kada to uzmete u obzir, ne preostaje vam no posjetiti online aukcijski site www.aukcije.hr - kupnja na aukcijama je ipak daleko ugodnija i jeftinija. To će vam rado potvrditi i 38.000 članova koji u ovom trenutku nude 115.000 raznih predmeta i to s početnom cijenom već od 1 kn. Pridružite im se!

Ne zaboravite da kupnjom predmeta na aukcijama Udruge Spirit pomažete naš rad, te sudjelujete u zbrinjavanju napuštenih i izgubljenih životinja - link.

« back

Updated: 08.12.2009

© 2007-2016 Animal Protection Association "Spirit". All rights reserved.